Rreth nesh

Kjo pronë është 1 minutë në këmbë nga plazhi. I ndodhur në Sarandë, brenda 1.2 km nga plazhi kryesor i Sarandës dhe 2.6 km nga plazhi i qytetit të Sarandës, Nili Deluxe ofron akomodim me një zonë plazhi privat dhe WiFi falas, si dhe parkim privat falas për mysafirët që lëvizin me makinë. Mysafirët mund të shijojnë pamjet e detit. Hoteli do t'u sigurojë mysafirëve dhoma me ajër të kondicionuar që ofrojnë një gardërobë, një kuti depozitash, një TV me ekran të sheshtë dhe një banjo private me bidet. Në Nili Deluxe dhomat përfshijnë krevat te lire dhe peshqir. Akomodimi ofron një mëngjes kontinental ose à la carte.

Pse na zgjodhet ne

Arsyeja për të na zgjedhur

Çmimet që nuk mund t'i mposhtni!

Stafi flet anglisht

Vendndodhja dhe lehtësitë e shkëlqyera për çifte

Plazhet më të afërta

Plazhi i Gjirit të Sarandës

Plazhi kryesor i Sarandes

Plazhi i qytetit të Sarandës